O intrebare

Am o problema careia nu-i gasesc rezolvarea: cand vreau sa postez un comentariu pe un blog “.wordpress.com” imi apare un mesaj ( “That email address is associated with an existing WordPress.com account, please log in to use it.”) iar comentariu, bineinteles nu este postat.

Am observat ca daca schimb adresa de email, totul e ok, mai putin avatarul- care nu mai apare. Eroarea asta vad ca apare numai pe “.wordpress.com”….

Aveti idee ce se intampla? O fi  de la mine, o fi de la wordpress….?

10 thoughts on “O intrebare

 1. Adresa respectiva de email apartine unui cont de wordpress. Probabil ai sters blogul, dar username-ul se pastreaza (in caz ca te razgandesti si vrei sa-ti faci un alt blog pe wordpress). Nu te lasa sa folosesti adresa respectiva de email daca nu te loghezi intai pe wordpress. Ei cred ca incerci sa te dai altcineva 🙂

  1. Multumesc, Tudor pentru raspuns 🙂
   N-am sters blogul, adresa respectiva este a blogului actual. Nu stiu unde ar fi problema ca pana acum a mers foarte bine. Si acum merge, mai putin pe blogurile gazduite pe “wordpress.com”.
   Cred ca pana la urma am sa apuc sa ma dau altcineva :))

 2. am patit si eu asta, ieri, incercand sa postez un comentariu pe un blog unde postam vrecvent… astazi i-am dat de cap… pentru ca, alta data comentasem cu alt nickname decat cel pe care il foloseam, n-a mai vrut cu cel folosit ferecvent, asa ca a trebuit sa ma loghez in wordpress si sa modific nickname-ul, in cel pe care il foloseam inainte, ca sa recunoasca adresa de email ;)… nu stiu daca ai inteles ceva =))

 3. Pe scurt, contul de pe gravatar este identic cu cel de pe wordpress.com, cele două servicii sunt în parteneriat. Deci ţi-ai făcut un avatar pe gravatar, ţi-ai făcut automat şi un cont pe wordpress, cu aceleaşi date şi parolă.

  Chestia asta a survenit pentru că se pare că cineva a comentat folosind nick-ul şi adresa de mail a unui şef de la Google. Aşa că ăla s-a supărat şi de acum înainte pe wordpress.com trebuie să te loghezi ca să ştie că eşti tu într-adevăr.

  Ştiu, e nasol… 🙂

 4. Cred ca s-a remediat problema……S-a mai plans cineva de asta iar acum posteaza cu aceeasi adresa de mail ca inainte
  Nici eu nu pot posta pe unele din blogger asa ca ma trec anonim si ma semnez la final 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: