Exerciţiu de imaginaţie

M-am trezit dimineaţă cu o nedumerire pe care o am de multă vreme: oare cum o fi să fii bărbat? Şi cum nici un răspuns din partea masculilor nu m-a mulţumit, m-am gândit, ca pentru o zi ,să-mi imaginez că aş fi un Brad Pitt.

Dacă eşti femeie şi ai în jurul tău cel puţin un bărbat, nu e greu deloc să-i imiţi comportamentul. Astăzi eu sunt bărbatul în weekend.

11.00

M-am trezit puţin morocănos din cauza preotului care iar a uitat să pună clopotul pe silent. Nu-i nimic, îmi spun, las’ că mai dorm după-amiază…Mă duc la baie, arunc o privire în pantaloni şi apoi încă o privire fugitivă în oglindă…Nu-mi fac probleme prea mari din cauza coşului imens din frunte care stă să pocnescă şi mă îndrept agale către WC să mă piş. Îmi mai admir încă o dată jucăria, mă piş şi ies. După mine intră prietena mea , urlând ca o nebună că iar nu am tras apa şi am lăsat colacul la WC ridicat. Oare nu s-a obişnuit după atâta timp cu obiceiurile mele? Să-mi bag p.la, că pretenţioase mai sunt muierile astea!

11.30

Mănânc ceva( gătit, evident, de prietena mea) pun farfuria în chiuvetă şi mă duc la laptop. Intru pe GSP.ro, Manager Zone( yes, azi am meci!!) şi mai târziu, dacă nu-i nimeni prin zonă, mă mai holbez un pic la ţâţele Mamei Natură…

16.00

Mă bate la cap nebuna s-o scot în oraş. Ieşim la o pizza( nu ca să îi fac ei pe plac ci pentru că mi-e foame mie), după 50 minute de aşteptare vine şi mult aşteptata pizza, crudă ca de obicei. O mâncăm repede şi ne jurăm că nu mai mergem niciodată la Magic Pizza..până data viitoare.

20.00

Ajung acasă rupt de oboseală, mă dezbrac( pe unde apuc, aş vrea eu) şi mă întorc la vechiul meu prieten- laptopul. E cel mai bun amic al meu, niciodată nu mă bate la cap că nu stau destul timp cu el, nu-i gelos şi nu mă întreabă niciodată de ce am venit târziu acasă. Mai scriu ceva pe blog ,ascult şi reascult Viţa de vie, aş mai lucra un pic la noul meu site, dar mi-e prea lene aşa că mă gândesc să mă culc.

00.15

Mă bag în pat, o iau pe prietena mea în braţe şi închid ochii fericit. Fericirea nu durează prea mult….avem temă în seara aceasta….

P.S. : Orice asemănare cu persoane sau evenimente din viaţa reală nu este pur întâmplătoare .

10 thoughts on “Exerciţiu de imaginaţie

 1. Să ştii că te cred. Pe bune! Am un amic care se bărbireşte o dată pe lună. Şi să vezi atunci muncă asiduă. Nu-i ajunge un aparat de ras şi când termină vine tot tăiat.

  1. Scrii splendid. “…. şi mă îndrept agale către WC să mă piş. Îmi mai admir încă o dată jucăria, mă piş şi ies. După mine intră prietena mea , urlând ca o nebună că iar nu am tras apa şi am lăsat colacul la WC ridicat….” – merita un premiu bucata asta… ceva predestinat: Pulitzer. 🙂

   1. Măi, Gogule, eu nu ştiu dacă râzi de mine sau chiar ţi-a plăcut fragmentul ăla :))
    În cazul în care ţi-a plăcut, mulţumesc pentru aprecieri 😀

 2. Mişto rău!

  Nu e genul de articol pe care îl citeşti de două ori şi te deştepţi instant, dar, dacă în sinea ta proprie interioară, acolo, reuşeşti să recunoşti că e adevărat cel puţin 51%… atunci e un câştig!

  Ca să nu mai zic de riscul iminent născut de citirea acestei scrieri, ca data viitoare să laşi capacul!

  Felicitări!

  Eu am avut odată o trilemă de genul Uitare-Prostie-Firesc, dar n-am beneficiat niciodată de atâta profunzime încât să mă ducă mintea să mă transpun…

  Ai un A+!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: