Există oameni bolnavi de iubire

Recunosc, au fost câteva melodii care m-au emoționat până la lacrimi atunci când iubeam și nu eram iubită, atunci când îmi imaginam că el va pleca de lângă mine, când credeam că se va insura cu alta, așa cum zice Adele. Dar absolut nici un cântec nu m-a emoționat și nu mi-a adus lacrimi în ochi de la primele versuri așa cum a fost cântecul Larei Fabian.

Read More

Anunț

Pierdut din memorie melodie. Ultima oară am auzit-o pe plaja din Eforie Nord. Semnalmentele nu sunt foarte clare, că dacă ar fi fost, aș fi găsit-o eu. Deci din ce mai țin minte: melodia nu are versuri ci este cântată la acordeon, parcă. Este specifică vacanței, plajei sau cel puțin eu o asociez cu marea. S-ar putea să mă înșel, dar parcă numele melodiei începe cu litera “b”. Știu să o fredonez așa un pic, dar ce folos că voi nu mă puteți auzi ș-apoi nici nu sunt foarte bună la reprodus melodii.

Read More

Muzica gândurilor mele

De la o vreme nu mai reușesc să leg două fraze într-un post. Îmi aștern gândurile în litere săltărețe, am impresia că aș putea să scriu orice, însă mai mult de o frază nu pot să scot. Și am făcut ciorne întregi numai dintr-o frază pe care nu am reușit să o leg de alta. Fraze, fraze fără nici o legătură, fraze despre iubire, despre cure de slăbire, despre cireșe, despre viitor, despre regrete, despre mare, despre maturizare, despre oameni.

Read More

Melodii din reclame

Mă enervează când apare o reclamă cu o melodie bună. Mă enervează pentru că, de cele mai multe ori nu am niciun indiciu despre acea melodie şi trebuie să orbecăiesc pe google, având drept indiciu vreo două trei versuri. Uneori se mai întâmplă să le găsesc din prima, alteori mă găsesc ele pe mine. Mai jos sunt doar câteva din melodiile care m-au obsedat până le-am găsit. Eu vă bag melodiile voi recunoaşteţi reclamele 😀

Read More

Obsesii muzicale II- Chris Spheeris

Ascultând propunerile voastre, mi-am amintit de o serie de piese numai bune de ascultat când simţi că sângele îţi clocoteşte de furie. Cu muzica lui Chris Spheeris am făcut cunoştinţă acum vreo 10 ani când părinţii ne-au cumpărat primul calculator şi m-am trezit cu melodiile grecului într-un folder. Pe atunci nu aveam internet aşa că le ascultam over and over again, fără a mă plictisi. Cele trei melodii erau: “Electra”, “Culture” şi “Viva”.

Read More