Îmi gâdilă urechile

Există oameni bolnavi de iubire

Recunosc, au fost câteva melodii care m-au emoționat până la lacrimi atunci când iubeam și nu eram iubită, atunci când îmi imaginam că el va pleca de lângă mine, când credeam că se va insura cu alta, așa cum zice Adele. Dar absolut nici un cântec nu m-a emoționat și nu mi-a adus lacrimi în ochi de la primele versuri așa cum a fost cântecul Larei Fabian.

Continue Reading
Îmi gâdilă urechile

Anunț

Pierdut din memorie melodie. Ultima oară am auzit-o pe plaja din Eforie Nord. Semnalmentele nu sunt foarte clare, că dacă ar fi fost, aș fi găsit-o eu. Deci din ce mai țin minte: melodia nu are versuri ci este cântată la acordeon, parcă. Este specifică vacanței, plajei sau cel puțin eu o asociez cu marea. S-ar putea să mă înșel, dar parcă numele melodiei începe cu litera “b”. Știu să o fredonez așa un pic, dar ce folos că voi nu mă puteți auzi ș-apoi nici nu sunt foarte bună la reprodus melodii.

Continue Reading
Îmi gâdilă urechile

Muzica gândurilor mele

De la o vreme nu mai reușesc să leg două fraze într-un post. Îmi aștern gândurile în litere săltărețe, am impresia că aș putea să scriu orice, însă mai mult de o frază nu pot să scot. Și am făcut ciorne întregi numai dintr-o frază pe care nu am reușit să o leg de alta. Fraze, fraze fără nici o legătură, fraze despre iubire, despre cure de slăbire, despre cireșe, despre viitor, despre regrete, despre mare, despre maturizare, despre oameni.

Continue Reading