In the wildest moments….

Există relații care supraviețuiesc numai datorită momentelor de nebunie, de iubire extremă, fără a trăi măcar o zi liniștită, o iubire cu pupăceli și băut cafeaua în tihnă, împreună. Sunt acele iubiri duse la extrem, care se hrănesc numai din clipe de nebunie, cu adrenalina momentelor de sex sălbatic, a drogurilor ce curg violent prin vene, a vieții ce se joacă cu moartea.

Și atunci sunt cei mai buni, iubirea lor este mai presus de bine, de moralitate și de legi. Iubesc, amețiți de vicii și de prea mult extaz. Își promit nemurirea, fericirea și durerea, mereu în doi, numai între ei doi. Rămân împreună numai pentru acele clipe de îndrăzneală extremă, fără mustrări de conștiință, fără să țină cont de prieteni, de familie, de natură, de ani, de diferențe și asemănări.

Când trăiești iubirile numai prin prisma celor câteva clipe de nebunie, nu mai vezi nimic, ești dispus să ierți totul, să o iei de la capăt la infinit, să înduri, să mori, să nu regreți.

Există oameni care se desăvârșesc atunci când decad prin iubire, când iartă totul în numele unei nebunii, a unei slăbiciuni, a unei iubiri neînțelese și dăunătoare…pentru că în cele mai îndrăznețe și josnice momente ei pot fi cei mai buni….

8 thoughts on “In the wildest moments….

  1. Da, există oameni și oameni. Dar nu știu cum aș putea percepe ca partenerul meu împreună cu mine, să trăim o iubire extremă . Eu trăiesc și acum, că iubirea poate fi atât de puternică cât vrei dar în sensul de a ne curge droguri prin vene. Vrei să îți zic eu într-un cuplu ce face să dispară monotonia și să vină adrenalina? Simplu! Dar să vedem daca vei știi..

    1. A, nu! Eu nu condamn momentele de nebunie dintr-un cuplu, nu despre asta am vrut să vorbesc. Mă gândeam la acele relații care se bazează exclusiv pe astfel de momente; cupluri pe care nu le mai leagă nimic în afară de acele nebunii, ba chiar îi dezleagă. Un exemplu care îmi vine în minte este cel în care el o bate pe ea, dar ea nu-l părăsește pentru că împăcările după astfel de certuri sunt divine.

  2. Din pacate, aceste iubiri imposibile sunt cele care lasa o senzatie de neimplinire peste ani, acele “what if” la care raspunsul este un NU dulce-amar, testat de atatea ori, hedonist si vampir de sentimente crude.

    1. Da, după ce se consumă acele iubiri sălbatice, rămân senzația de neîmplinire și regretul…Ceva asemănător cu starea de după o beție 😛

  3. la mine pasiunea asta nebuna nu a functionat. pt el, cel putin. eu m-am topit toata de la primul sarut…si tot eu, am decis sa plec, sa-mi salvez fundu de la o alta incercare de a avea o relatie esuata…a fost intelept din partea mea sa-mi vad de drum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: