Voi sunteți minunați!

Săptămână aceasta m-am trezit cu o avalanșă de vorbe frumoase și gânduri bune, încât la un moment dat m-am speriat de întorsura pe care a luat-o blogul. Mă simțeam ca în pragul unui atac de panică, doar că acum fericirea era cea care mă apăsa în piept și nu mă lăsa să respir. Mi-am început ziua de ieri luminos, cu un mesaj primit de la un suflet bun, apoi cuvintele frumoase mi-au copleșit până și ultima celulă, dacă mai rămăsese vreuna neatinsă. Nici nu știu ce am făcut special ca să primesc atâtea vorbe calde.

Și când mă gândesc că blogul a pornit ca o nevoie lăuntrică de a mă spovedi în fața mea, de a nu uita cine am fost, în eventualitatea în care mă va lovi senilitatea peste câțiva zeci de ani…Oricum, jurnalul nu a fost niciodată unul privat, dacă doream asta, l-aș fi ținut în sertar sub cheie și ar fi fost într-un caiet. Au existat oameni care m-au citit și comentat, m-a bucurat vizita lor, dar nu mi-am dorit sa fiu promovată prea mult. Mă simțeam OK în conul meu de semi-umbră. Și-apoi nici nu eram eu persoana aia cu cel mai ridicat nivel al încrederii în sine…

Ușor, ușor mi-am învins timiditatea și am început să capăt mai multă încredere în mine, în ceea ce scriu, ce simt, așa că săptămâna trecută i-am făcut blogului pagină pe Facebook. M-am gândit că vor mai fi suflete ca al meu care se vor regăsi în ceea ce am scris.

Nu am vrut sa trimit invitatii oamenilor sa dea “like” paginii mele, am zis ca o vor face cei cărora le va plăcea cu adevărat ceea ce scriu, nu cei care se vor simți obligați. De aceea nu-mi încap în piele de fericire când văd că încă o persoană apreciază ce fac.

Mi s-a spus de câteva ori că scriu frumos, că am un blog minunat. Hmmm, eu știu că fac multe greșeli, că sunt zeci de oameni care reușesc să povestească mult mai frumos decât o fac eu. Nu vreau să mi-o iau în cap, nu vreau să mă cred mai mare decât sunt. Nu eu am blogul minunat ci voi sunteți asa, cei care mă citiți și-mi lăsați atâtea vorbe frumoase, care mă îndemnați să scriu, care îmi comentați și îmi dați “like” pe Facebook.

Nici nu știti cât de mari sunteți voi și cât de recunoscătoare vă sun eu!

 

 

 

2 thoughts on “Voi sunteți minunați!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: