Există oameni bolnavi de iubire

Recunosc, au fost câteva melodii care m-au emoționat până la lacrimi atunci când iubeam și nu eram iubită, atunci când îmi imaginam că el va pleca de lângă mine, când credeam că se va insura cu alta, așa cum zice Adele. Dar absolut nici un cântec nu m-a emoționat și nu mi-a adus lacrimi în ochi de la primele versuri așa cum a fost cântecul Larei Fabian.

Și e ciudat pentru că de data asta nu mă regăsesc în melodie, nu-mi mai imaginez că el va pleca, nu mă mai simt părăsită. De data asta iubesc și simt iubirea, dar cântecul ăsta îmi pune un nod în gât și mă face atentă la fiecare cuvânt, la fiecare gest, la fiecare notă.

Simt în el toate iubirile sfârșite tragic, toate lacrimile și toată durerea mea și a tutor îndrăgostiților. Simt deznădejdea și disperarea, știu cum e. Știu cum e să fii părăsit, știu ce va urma, știu că iubirea doare și el nu se va mai întoarce oricât de mult alcool ai bea, oricât de mult ai plânge, oricât de multe țigări ai fuma, oricât de multe nopți ai sta de veghe cu telefonul în mână . Simt durerea din cântec și din inima celor disperați și părăsiți și știu că nimic nu o va alina, nicio prăjitură, niciun cântec, nici un film, nicio carte, nimic.

Cel iubit nu se mai întoarce. E mort, iar tu rămâi bolnav de dor, de iubire, de durere, de lipsa lui, de tine că nu ești întreg….

2 thoughts on “Există oameni bolnavi de iubire

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: