S-a dus….17 august

Ziua pentru care te pregătești un an de zile nu are 24 de ore ci câteva clipite de fericire și emoție. Și nu mă lasă inima să șterg nicun link salvat cu rochii de mireasă, buchete, tort de nuntă, chiar dacă acum nu mai au niciun rost. Sunt parte din mine, așa  cum este și contul de pe forumul Miresici. Acum simt că toate astea nu mai au sens și nu știu de ce aș mai căuta eu rochii de mireasă, dar nici nu le pot șterge pentru că fac parte din trecutul meu, din nunta mea…

Citeam undeva că nunta nu înseamnă numai fericire și bucurie ci durere de picioare, stres, griji. Dacă m-au durut picioarele? Da! Dacă am fost stresată? Am fost! Fericită? Ohooo….nu am cuvinte! Au fost astea? Da, au fost durerea de picioare, stresul și grija că oamenii nu se vor distra și vor adormi pe la ora 2, dar formatia a fost aceeași toată nunta, noi aceeași, emoțiile aceleași.

Și tot stresul s-a risipit după valsul nostru, chiar dacă eu l-am gresit aproape pe tot. Muzica a șters toate greșelile mele, oamenii s-au distrat așa cum mi-am dorit, vinul a fost bun și dezlegător de picioare. Eu am fost mireasă și fericită, chiar dacă bretonul m-a supărat în toate pozele, chiar dacă am uitat să-mi reînprospătez machiajul…

Și încă o nuntă de am mai face, am face-o de dragul formației Sentimentalii, de dragul emoțiilor, de dragul tuturor și al amintirilor. Și nu o spun eu, ci invitații. S-a terminat și  sunt nostalgică, aș mai face-o de-o 100 de ori cu același bărbat, cu aceeași nași, cu acceași oameni, cu aceeași muzică, cu aceeași noi.

S-a terminat nunta mea, cea pentru care m-am stresat 300 de zile, pentru care am sperat, m-am enervat, m-am deceptionat, cea pe care am visat-o o viață și s-a dus într-o clipă.

S-a dus totul? Eu cînd am trăit, când  am ascultat muzica, când am cântat, când am dansat? Îmi doresc să dau timpul înapoi și să trăiesc fiecare clipă: să trăiesc muzica, să mă bucur de mâncare, de vin, de muzică, de nunta mea. M-am bucurat și atunci dar a trecut atât de repede….

Mă mai vreau mireasă, mă mai vreau în fața lui Dumnezeu, mai vreau primul dans al nostru. Vreau totul! Mai vreau nunta mea! Și aș ma face-o iar și iar, cu aceeași muzică, cu aceeași oameni, cu aceleași emoții, cu aceleași greșeli…Cu același vals, cu același om lîngă mine. Vreau totul și nu pot sa cred că totul a trecut atât de repede…..

S-a dus și altă nuntă nu va ma fi…doar amintiri și emoțiii….

S-a dus nunta mea, am rămas noi, iubirea și amintirile; acele amintiri de povestit copiilor, acea iubire care va naște copiii….

6 thoughts on “S-a dus….17 august

  1. Pai de aia v-a luat preotul cununiile de pe cap la sfarsitul slujbei; pentru ca mai urmeaza o nunta, in Imparatia lui Dumnezeu; iar acum trebuie sa luptati impreuna ca sa dobanditi acele cununi si sa va faceti sufletele vrednice de Mirele ceresc, care este Hristos

    Felicitari pentru casatorie si sa va ajute Domnul sa o paziti neintinata, sfanta, in pace si buna randuiala!

    Cu mult drag,
    Elena

  2. Felicitari pentru minunatul eveniment. Esti una dintre miresicile fericite care au ramas cu amintiri de vis de la nunta lor. Sa le pastrezi mereu cu acelasi drag.

  3. Multumesc frumos, chiar le doresc tuturor mireselor sa se bucure de nunta lor asa cum m-am bucurat eu de a mea 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: