Puțin…

Acum e momentul să mă nuntesc, să mă miresesc și să mă îndulcesc cu gândul la luna de miere până la diabet! Niciodată nu va mai fi această săptămână premergătoare nunții, așa că-mi permit și nu-mi refuz nimic din ceea ce ține de ziua în care voi fi mireasă.

Niciodată nu voi mai avea sentimentul ăsta de speranță, fericire, chiar și stres, puțină îngrijorare că formația nu va veni, mâncarea nu va fi de ajuns, invitații nu se vor simți bine, cuiva i se va face rău, etc. Vreau să le trăiesc acum din toată inima și să rămână impregnate veșnic în fiecare celulă, asemenea materialului genetic.

Pentru că niciodată nu va fi un moment mai potrivit decât acum în care voi putea să mă uit la toate episoadele Say yes to the dress, în care să văd toate videoclipurile cu nunți de pe youtube, în care voi sta pe forumul de pe Miresici mai mult decât pe blogul personal. Probabil că niciodată poveștile altora din ziua nunții, imaginile cu mirese lăcrimând în biserică nu mă vor mai emoționa mai mult decât în zilele astea.

Probabil niciodată nu am să le înțeleg mai bine decât acum, pentru că le trăiesc! Și vreau să nu-mi scape nicio tresărire, nicio bucurie, nici măcar o urmă de îngrijorare când vine vorba de nunta mea.

Niciodată nu voi mai umbla cu atâta încântare după flori, după locuri ascunse pentru ședința foto, niciodată nu voi mai purta tocuri de 10 cm cu atâta devotament și nu mă voi mai simți ca o prințesă în rochia mea de mireasă, pentru că nimic din toate astea nu au niciun rost în altă zi, în altă perioadă a vieții.

Nici măcar atunci când căsătoria se rupe și se reînnoadă în același loc cu altă nuntă. Nici măcar atunci nu vor mai fi atâtea bucurii și emoții, nu va mai fi ca prima dată…

sursa foto

4 thoughts on “Puțin…

 1. Sa vezi si cum va fi cand se va naste primul copil, va fi o experienta si mai si
  La un curs de dezvoltare personala, au facut un experiment, ne-au pus sa inchidem ochii si sa incercam sa ne aducem aminte cum a fost nunta si apoi sa ne amintim cum a fost nasterea primului copil, abia atunci mi-am dat seama de diferente (la mine nu a fost distanta mare de timp intre nunta si nasterea copilului)

  1. Și eu cred că următorul moment de fericire extremă va fi când vom deveni părinți.
   Chiar dacă în viitorul apropiat nu avem gânduri să facem un copil, abia aștept să vină și acel moment 🙂

 2. Sa fii mereu fericita, sa iti pastrezi veselia si romantismul si mai ales sa nu renunti niciodata la ceea ce iti place in favoarea casniciei.
  Iti doresc o casnicie fericita, copii fumosi si o luna de miere minunata!
  Aceasta saptamana este intr-adevar unica in felul ei , singura care este fara repetitie si acumuleaza atata stres si atatea emotii cat intr-o viata.
  Felicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: