3 de 10

M-am gândit că nu am timp și nici dispoziția necesară pentru bilanțuri. Nici măcar după două zile de la schimbarea prefixului, nici măcar după 29 de ani. Încă mă mai ține memoria, așa că mă concentrez pe viitor, păstrez cu mine, fără eforturi și fără să mă gândesc, sentimentul celor trăite în 29 de ani. Iar dacă nu e nevoie de bilanțuri ca să știu cât am evoluat, este pentru că starea sufletească vorbește în numele tuturor bilanțurilor și memoriilor. Dacă mă simt fericită și împăcată cu mine înseamnă că visele împlinite au fost mai numeroase decât ratările.

Vreau să-mi amintesc în fiecare zi de 5 mai care va urma sentimentul de împăcare și fericirea că a mai trecut un an. Fără depresie și regrete, poate doar cu riduri de la zâmbete. Văd partea frumoasă a timpului ce trece și-I mulțumesc lui Dumnezeu că am mai trăit un an, că am descoperit oameni noi, cu inima deschisă pentru iubit, locuri minunate de vizitat, că am găsit cărți numai bune de citit, am avut vise de împlinit și vacanțe de planificat.

Deci da, 30 rocks!

thirty

8 thoughts on “3 de 10

 1. La multi ani inca o data, Mazgalica!!
  Si da, intr-adevar, 30 rocks!!
  Si-ti doresc ca si in viitor sa ai parte doar de zambete 🙂 Hugs!!

  1. Ella, Ella, mulți pupici și îmbrățisări care să ajungă la tine și să-ți aducă bucurie în suflet, așa cum mi-au adus urările ta:)

 2. Ce cuvinte frumoase scrii, Vienela. Își mulțumesc pentru ele :*
  Aș putea spune că nu mai am timp, dar ar însemna să mint pentru că aș avea câteva momente libere în care să scriu un post.
  Cred că sunt într-o perioadă în care nu-mi mai pot duce idelile până la capăt. Am 100 de ciorne care așteaptă să fie terminate și publicate. Mi-e drag de blog, de scis, de oamenii care intră și mă citesc.
  Am să revin…promit 🙂

 3. O varsta foarte frumoasa, poate cea mai frumoasa. Acum esti matura, implinita, lnistita. Stii exact ce vrei, te bucuri din plin de tot ce iti ofera viata. La multi ani sanatosi si fericiti! 🙂

 4. La multi ani frumosi, Mazgalica! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos!
  Best of the wishes!
  And yes, I bet 30 rocks!

 5. Multi inainte! Eu am 33 si te rog sa ma crezi ca niciodata nu m-am simtit mai implinit. Lasa mitul varstei deoparte, fiecare an petrecut are povestea lui!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: