Mai mult decât un prieten

Care este prima persoană pe care o suni sau la care alergi când ai prea multe pe suflet? Care este acel om pe care îl ții de rezervă în caz că pățești ceva, în caz că ai nevoie urgentă de bani, în caz că ți se face rău pe stradă ori ai de cărat mobila…? Există un astfel de om pe care să-l știi că va fi lângă tine, indiferent unde te-ai afla sau indiferent de ce ai păți, de ce ai avea nevoie? Există un om care știi că nu te va lăsa singur, pe care știi că te poți baza 100%? Este una și aceeași persoană ori sunt mai multe?

În cazul în care treci de unu la numărătoare, ești cu adevărat norocos! Dacă gândul tău se oprește doar la o unică astfel de persoană, ai grijă să nu o pierzi și bucură-te că există! Iar dacă nu ai găsit pe nimeni la care să apelezi în situațiile de urgență, analizează-te și gândește-te unde greșești pentru că nimeni nu poate fi singur pe lume, decât dacă asta își dorește. În viață există situații în care nu poți să te bazezi numai pe tine. Până și cei mai puternici au nevoie de ajutor pentru a se ridica după o căzătură puternică. Uneori este în zadar să o faci pe eroul cu tine când nu ai puteri de super erou…

7 thoughts on “Mai mult decât un prieten

  1. Prima persoana la care merg atunci cand sunt fie foarte fericita fie foarte trista este iubitul. El mi-a fost de la bun inceput si cel mai bun prieten si iubit. Am acel 2 in 1 pe care mereu mi l-am dorit si ma consider cea mai norocoasa! El ma scutura de praf si ma ridica de fiecare data cand cad fara a se satura sa ma vada jos si fara a simti vreo ” febra musculara ” de la atatea ridicaturi… E singurul ce MEREU mi-a fost aproape fix cand aveam mai mare nevoie!
    El e pentru mine ce sunt eu pentru el: 2 in 1. 🙂

  2. Mare mea bucurie nu e că nu e doar o astfel de persoană (cu dovezi, nu păreri 😛 ), ci că spun asta excluzând familia mea minunată. 😀

  3. Prietenii adevarati sunt cele mai frumoase daruri pe care ni le face viata. Trebuie sa le pretuim si sa avem mare grija de ele cum bine spui tu. Principiul meu in viata a fost “putini, dar buni”.

  4. Ca si addicted, prima persoana la care apelez este iubitul. Dupa el, este si prietena mea cea mai buna. La ea apelez mai ales cand e vorba de chestiuni mai feminine, pe care iubitul nu le-ar intelege sau nu le-ar da mare importanta. Sunt norocoasa ca ii am pe amandoi, nu stiu ce m-as face fara ei.

    1. Mulțumesc, draga mea, pentru urări! Mă așteptam să fii tu prima 🙂 Ți le întorc și-ți doresc, din toată inima numai fericire și liniște!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: