Încă un Sfârșit al lumii

V-ați plătit toate ratele la bancă, v-ați achitat toate datoriile și v-ați împăcat cu toată lumea? Dacă nu, mai aveți timp câteva ore, mai exact vreo  20 că pe urmă vine sfârșitul lumii! Cum, nu știți care Sfârșit? Ăla amânat din anul 1000, 1994, 2000 și adus mai devreme din 2012, ăla de care vorbesc toate babele la scara blocului.

Dacă locuiți într-un oraș mai mare, v-ați putut convinge cu ochii voștri că nu vă mint, adică ați văzut panourile alea mari cu “Ziua Judecății 21 mai 2011”. Da, am văzut și eu unu în ditamai intersecția din oraș, unde pot să-l vadă toți ereticii și toate babele. Primul gând al meu a fost să cred că e o glumă sau o reclamă ceva, dar cică treaba e serioasă, mă rog, serioasă cât poate garanta o sectă religioasă veridicitatea celor spuse.

“Sectanţii sunt convinşi că Iisus va reveni pe pământ să-i salveze pe cei care cred în el. Ei spun că sfârşitul lumii începe pe 21 mai şi că omenirea va trăi un coşmar timp de 153 de zile. Ziua Judecăţii va fi pe 21 mai 2011, când va fi un cutremur masiv. Aşa va fi: Iisus se va ridica la cer şi îşi va lua oamenii cu el. Pe 21 octombrie, vor fi cadavre peste tot”, a declarat Tony Dellomo, membru al sectei.
Liderul grupării, Harold Camping, în vârstă de 89 de ani, susţine că data este precisă, fiind obţinută în urma unor calcule pornite de la cifre biblice. El a reuşit să-şi atragă mulţi adepţi, care şi-au abandonat locurile de muncă şi familiile şi cu care a pornit cu caravanele prin America. Camping a mai prezis sfârşitul lumii şi pentru data de 4 septembrie 1994.” (sursa)

“Sfârştiul lumii este aproape. Va veni mai exact în data de 21 mai, susţine un predicator din Oakland, California, pe nume Harold Camping. În jurul orei 6 după amiaza, circa 2% din populaţia planetei va ajunge în Rai, restul direct în Iad, susţine evanghelistul.” (sursa)

Foarte inteligent moșulică ăsta de a reușit să facă așa calcule, ba chiar să prezică procentul celor care vor ajunge în Rai. Eu aștept liniștită și Sfârșitul lumii de anul ăsta, așa cum l-am așteptat și în anul 2000, iar dacă dă Dumnezeu, poate-l mai prind și pe ăla din 2012.

Rectific un pic articolul. La școală nu am fost prea bună la calcule, nici acum nu mă pot lăuda că sunt un Einstein, dovadă e și faptul că nu am luat în calcul ora Americii și cea a României. Adică la noi sfârșitul vine pe 22 mai sau ceva de genu. Deci petreceți liniștiți de Constantin și Elena 🙂

sursa foto

 

 

 

Sectanţii sunt convinşi că Iisus va reveni pe pământ să-i salveze pe cei care cred în el. Ei spun că sfârşitul lumii începe pe 21 mai şi că omenirea va trăi un coşmar timp de 153 de zile.

“Ziua Judecăţii va fi pe 21 mai 2011, când va fi un cutremur masiv. Aşa va fi: Iisus se va ridica la cer şi îşi va lua oamenii cu el. Pe 21 octombrie, vor fi cadavre peste tot”, a declarat Tony Dellomo, membru al sectei.

Liderul grupării, Harold Camping, în vârstă de 89 de ani, susţine că data este precisă, fiind obţinută în urma unor calcule pornite de la cifre biblice. El a reuşit să-şi atragă mulţi adepţi, care şi-au abandonat locurile de muncă şi familiile şi cu care a pornit cu caravanele prin America.

Camping a mai prezis sfârşitul lumii şi pentru data de 4 septembrie 1994.

17 thoughts on “Încă un Sfârșit al lumii

 1. Inca imi sa rad… despre asta am postat si eu azi :)… ma, ratele nu le-am platit, chiar azi am facut o amanare de plata la vodafone… de dimineata am luat un brat de facturi(vreo 5) din cutia postala, iar la pranz am mai luat inca doua, dar satea nu erau ale mele… deci imi ramane vodafonul, netul, curentul si rata la banca neplatite 🙂

 2. sa stii ca mi-a placut cum ai scris,te-am citit cu drag si mi-a placut ca am interactionat.
  daca ,,zbori” mai repede ca mine…sa-mi tii si mie un locsor langa tine,fie pe norisor,fie langa cazanul cu zmoala…

 3. Cu atâtea sfârșituri de lume adunate, măcar învață oamenii să trăiască în sfârșit viața la maxim. 😆

    1. Aoleu! Da’ tu ce faci trează la ora asta? Că pe Elena o înțeleg că are alt fus orar:D
     Aștepti Sfârșitul prezis de nenea?

 4. Va anunt ca este ora 16:15 in Philadelphia si Sfarsitul inca nu a venit, sau cel putin nu-l observ eu, deocamdata… oh, daca se referea la faptul ca o sa ma trezesc prost dispusa si cand o sa-mi vad fata in oglinda o sa-mi vina sa ma zgarii, atunci cred ca a avut dreptate… dar daca e asa, “sf lumii” vine cam des la mine…

  1. La mulți ani, Elena!
   Am înțeles că nenea ăsta a prezis și ora, adică în jur de 6 după-amiază, deci mai avem de așteptat un piculeț.
   Apropos, cum e atmosfera prin America?

   1. Pai is 24 de grade Celsius, soare, nimic care sa prevesteasca faptul ca in juma’ de ora it’s all going to be over…
    Multumesc de urare!

 5. m-am trezit in cateva reprize sa vad daca s-a sfarsit lumea… ma culcam la loc, tot asteptand sa nu ma mai trezesc… ghinion, n-am scapat, trebuie sa platesc facturile si rata la banca 🙂

  1. Ești norocoasă că ai doar atât. Alții au fost un pic mai entuziasmați sau mai pesimiști și și-au dat demisia de la locul de muncă ori și-au spart toți banii pe prostii, la gândul că vine sfârșitul lumii.
   Și eu am dormit prost azi-noapte. M-am culcat pe 3.30, m-am trezit pe la 4 și până la 5 am stat cu ochii beliți pe tavan așteptând ceva…

   1. eu era sa fac infarct ieri pe la ora 18:00, dupa ce s-a spart geamul de la usa dormitorului… dar asteapta ca am de gand sa scriu asta, doar ca imi trebuie ceva chef 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: