Someone like you

Când eram numai eu în viaţa mea şi nu aveam nimic de împărţit cu tine, iar tu făceai pe din două cu alta sufletul, săruturile, mângâierile şi vorbele frumoase, îmi spuneam “sunt singură iar toate necazurile mele sunt atât de grele. De-aş avea pe cineva cu care să le împart, care să mă asculte şi să fie lângă mine când cad…De n-aş mai fi numai eu în viaţa mea, de-aş avea pe umărul cui plânge, nu doar în mine…”

De când ai intrat în viaţa mea nu am mai avut nici o greutate. Aşa credeam când de fapt, greutăţile nu au contenit să mă lovească, ba chiar odată ce eu, noi am crescut, au crescut şi ele. Aveam greutăţi de oameni mari însă tu ai fost lângă mine iar asta le-a făcut să mi se pară mult mai uşoare. Uneori ai luat asupra ta toate problemele mele…Dacă eşti lângă mine, sub nici o povară nu aş putea să cad şi să rămân îngenunchiată pentru totdeauna.

7 thoughts on “Someone like you

  1. Ma bucur tare mult pentru voi! Sper sa ajung si eu candva, sa scriu un post de genul asta. Imi lipseste tare mult un om drag langa sufletul meu…. Va imbratisez pe amandoi!!!

  2. viaţa se dansează mai uşor în doi. nici când te poticneşti sau când uiţi vreun pas nu pare atât de greu atunci când partenerul e acolo , lângă tine.
    Smile, you’re lucky ! 😀

  3. Era sa zic: “cu placere.”, apoi mi-am adus aminte ca e alt blog :).
    Dar nu-i bai, scrii frumos pentru someone like me, mi-as dori ca talentul tau si aplecatia ta catre multumiri sa fie mai raspandite prin specie 🙂

  4. Sper ca fiecare din voi sa aiba sau sa gaseasca in cel mai scurt timp o persoana cu care sa imparta greutatile dar si momentele frumoase. Cred ca toti avem un astfel de om langa noi, fie ca e vorba de mama, sora, prietena, copilul ori sotul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: