Altă reclamă ciudată

Îmi plac napolitanele Alfers. Dinainte să apară reclama, pentru că dacă nu le-aş fi descoperit înainte, cu siguranţă după ce am văzut reclamele alea ciudate nu le-aş fi cumpărat în veci. Nu ştiu ce sentimente mă încearcă când apar personajele alea pe care le-am identficat pe rând ca fiind cartofi, degete, păpuşi ori capete. La început mă înspăimântă ca mai apoi să mi se facă puţin greaţă când văd dinţii, buzoaicele personajelor şi personajele în sine.

O reclamă ciudată şi cam nepotrivite pentru nişte napolitane. Cred că acelaşi mesaj putea fi transmis şi altfel. Părerea mea!

Later Edit: Cică personajele ar fi bărbiile actorilor. Măcar am dezlegat un mister, însă pentru mine rămâne tot în ceaţă motivul pentru care au folosit bărbiile, mai ales că ideea e furată.

12 thoughts on “Altă reclamă ciudată

 1. Napolitanele sunt foarte bune, le-am descoperit inainte sa vad reclama, cautand ceva dulce si de post(miercurea si vinerea mai tin post)… Reclama n-am inteles-o, desi mi-am dat seama ca sunt niste barbi(am spirit de observatie ;))

  1. Wow! Bravo, Blue River pentru spiritul de observaţie. Eu puteam să mă uit două zile numai la reclamele astea şi nu-mi dădeam seama :))
   Da’ ce-aş mânca nişte napolitane 😀

  1. Aseară şi azi dimineaţă mi-ar fi plouat în gură citind rândurile tale, însă acum sunt sătulăăă :))
   Totuşi nu ar strica nişte napolitane învelite în ciocolată…

 2. @bluriver: de unde le iei puiule că eu nu am găsit aşa ceva în magazin… deşi am văzut că toată lumea s-a dat pe marfă din bulgaria; una şi una, toată!
  dar poate sunt eu mai neumblată, că nici de cele preferate de Mâzgălica nu am auzit.

  1. unde crezi că am fost? să-mi cumpăr napolitane să văd cum sunt. erau peste tot, dar dacă eu nu am ochi pentru ele… 🙂 dar mi-am luat special să văd ce gusturi ai…

  2. locuiesc in Giurgiu si vin bulgarii la noi, plus ca avem si magazine bulgaresti, in oras… ieri a venit bulgaroaica pe la scoala si ne-a adus. lasa adresa si-ti trimit 🙂

   1. La noi vin moldovenii cu scrumbie afumată, bulion, bomboane şi biscuiţi. Sunt taaare buni biscuiţii ăia de peste Prut.
    Na că m-am lăudat şi eu 😛

 3. mazgalica, inclusiv medicamente aveam de la bulgari… defapt tot giurgiuveanul isi face comparaturile la Ruse, in Bulgaria… au preturi mult mai mici si sunt foarte aproape… eu vad, de la bucatarie, la bulgari 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: