5 thoughts on “Îmi place

 1. *ANM: de cele mai multe ori, pentru că nu-şi dă seama că se autodistruge, prin dorinţa de-a avea şi de-a primi atenţie.

  sunt multe de spus. eu cred că ar merita o dezbatere… unele aşa sunt educate, să fie prinţese care să înnebunească bărbaţii – asta pentru că mamele n-au fost luate în seamă sau pentru că taţii le-au suflat în coarne. altele pur şi simplu au căzut pradă unor situaţii…
  cunosc o fată care serveşte într-un bar din spania – acolo există nişte localuri unde dacă bei o cupă de băutură cu un bărbat şi el îţi cumpără şi ţie una, din consumaţia lui primeşti o parte, dacă bei 10 pe seară – că ăsta e ritmul, poate chiar mai mult, ai destui bani cât să trăieşti bine. până acum era binişor, că ele luau… suculeţe… dar acum s-au enervat bărbaţii care plătesc şi cer ca ele să bea băutură, alcool, iar ele trebuie să facă asta. fata respectivă se duce la toaletă şi dă afară tot alcoolul, apoi revine şi bea altă cupă şi apoi iar… ea este ispită pentru că-l determină pe bărbat să-şi dea banii, patronul se îmbogăţeşte pe spinarea ei, iar ea rămâne cu … ? oare merită?
  în altă ordine de idei, unele femei nu fac absolut nimic deosebit şi tot atrag atenţia asupra lor. pot fi chiar urâte… pot fi indiferente faţă de restul oamenilor. sunt ele deosebite, cum se spune popular: “au lipici”. problema e în capul bărbatului – sau al vreunei alte femei (mai nou, dar destul de vechi!).
  ei, cam mult de spus… iartă-mă Măzgă… am scris mai mult decât postul tău.

  1. Wow! Ăsta da comentariu 🙂
   În spatele acestor 7 cuvinte se ascund o mulţime de sensuri şi definiţii care au ca punct de plecare femeia. Ai surprins unul dintre ele, nu am de ce să mă supăr 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: