Post roz

Mă gândesc că iarna trebuie să fie un anotimp tare plictisitor pentru cocalari si piţipoance. Sau mai bine zis, un anotimp mort, asemenea hotelierilor de pe litoral.

Păi ce faci tu cu toate bluziţele roz şi cu toţi pantofiorii ciclam cu toc de 12 cm pe care ţi i-ai cumpărat din mall? Cine mai întoarce capul după pielea ta bronzată şi celulitoasă care iese de sub fusta cât cureaua de lată? Off! Lasă, fată! Nu te bosumfla! Solare există şi iarna.

Şi ce dacă afară sunt -10 grade Celsius? Haina de blană e destul de lung încât să acopere şi partea dorsală dar nu atât de lungă încât să treacă de coapse. Şi vezi că luciul ăla roz de buze nu merge aşa, trebuie asortat cu ceva. Dacă ar fi fost vară, te-ai fi cocoţat pe pantofii ciclam dar cum afară e zăpadă, merge şi perechea aia de cizme cu blană rozalie. Mi se pare mie sau nu prea ai exagerat cu fondul de ten? Fată, da’ tencuieşte-te ca lumea! Nu vezi că ţi s-a dus bronzul de la Mamaia? Bagă două trei straturi de fond de ten şi ceva pudră. Nuanţa asta de portocaliu îţi vine perfect!

Şi superbul tău păr platinat, îmbogăţit cu meşe aplicate chiar de Geta Voinea o să se turtească sub căciula de blană. Mmm…nu cred că azi îţi pui ceva pe cap. Îţi laşi pletele să-ţi fluture în vânt şi ninsoare.Oricum vine să te ia iubi cu maşina.

Iubi care, de când a dat geru’ umblă numai cu bemveul cu numere bulgăreşti. Bineînţeles că nu a renunţat la adidaşii lui Puma, că doar nu i-or cădea unghiile de la degete când coboară să-şi cumpere un pachet de ţigări, o pungă de seminţe şi o sticlă de Cola. Eu cred că iubi e cam supărat. Să fie de vină prinţesa lui care iar a dat iama în banii câştigaţi din “afaceri” sau că nu i-a dat un pupik dulcik, pufos şi roz de dimineaţă? Cred că motivul e altul: de când cu gerurile astea, iubi s-a cam lins pe bot de grătare la iarbă verde şi manele de răsunau munţii şi pădurile. Şi cum să nu fii şucărit când mănânci ceafă de porc din mall şi asculţi manele numai din maşină? Cine să te mai vadă pe tine cu tricoul ăla alb şi mulat Armani  de sub care ies burta şi cureaua D&G? Iarna, până şi gelul îngheaţă pe freză iar lanţurile şi brăţările de aur ţin frig. Eu zic să le porţi peste haine, nu de alta, dar s-ar putea să faci reumatism.

Lasă, frate! Nu fi supărat! Mai sunt câteva luni şi vine şi căldura. Tu ai grijă de burtă ca nu care cumva să iasă mai puţin la cântar şi fă-ţi nişte CD-uri cu ultimele manele ale lui Guţă şi Salam pentru când veţi avea dezlegare la grătare. Ai grijă şi de prinţesa ta. Am auzit că îşi doreşte de la Moş Crăciun o chestie roz, cu baterii. Şi anul ăsta să nu o mai duci de Revelion la turci, că ei mai mult îi place la Mamaia şi în Bamboo.

Hai, iubiţi-vă mult şi aveţi grijă să nu vă înmulţiti!

6 thoughts on “Post roz

    1. Eu cred că-ţi place rozul cu sclipici dar eşti invidioasă pe piţi că iubi lor le cumpără haine cu blană roz şi ţie nu-ţi mai rămâne nimic 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: