Vineri, 21 martie

Gata, mi-am revenit! Se pare că s-a trezit conştiinţa mea. Astăzi mi-am dat şi eu seama că nu pot să fac tot ce mi-am propus. Prea multe lucruri pe care le-am tot amânat s-au adunat şi trebuie să le rezolv într-un timp prea scurt.

Ca orice student silitor mi-am lăsat licenţa pe ultimele luni, mai precis pe ultimele doua. Probabil că aş avea timp să scriu ceva în tot timpul ăsta, cu riscul de a pierde nopţile şi zilele de ieşit în oraş sau de lenevit. Aş avea timp dacă nu ar trebui să fac 48 ore de practică pedagogică, dacă nu ar trebui să fac n proiecte sau să umblu după nu ştiu cine să-i iau interviu. Cred că dragii mei profesori au uitat că suntem în ultimul an şi că în mai vine sesiunea. Constat, cu regret că ultimul semestru nu e chiar aşa lejer cum se spune(sau cum credeam). De unde zile libere sau orar lejer?

S-au aglomerat prea multe de-odată. Trebuie să-mi stabilesc anumite priorităţi, asta însemnând că anumite lucruri vor rămâne neterminate sau nefăcute, deci voi suporta consecinţele. Sunt realistă şi-mi dau seama că dacă mă apucam mai devreme de licenţă, nu ajungeam aici, m-am bagat singură în rahat şi tot singură trebuie să ies.

Simt că în curând mă va apuca disperarea, care nici măcar constructivă nu e. Când mă apucă disperarea, mă apucă şi nebunia. Deja mi-e milă de persoanele din jurul meu care trebuie să mă suporte doua, trei luni de zile până se termină show-ul. Prin acest post îmi cer iertare iubitului, surorii mele, prietenilor, colegilor pentru faptul că voi fi o scorpie. Deci dacă voi fi mai răutăcioasă sau mai pusă pe ceartă, să ştiţi că nu sunt nef…tă, sunt doar stresată din cauza facultăţii.

3 thoughts on “Vineri, 21 martie

  1. Sa stii ca iti tin pumnii. Si o sa treci tu peste asta, ca ai ajuns pana aici; si cred ca nu ai trecut prin toate ca gasca prin apa. Stii tu sa te scoti din rahat acum, asa ca pieptu’ sus si da-i bataie, ca se termina si asta si apoi o sa-ti fie dor 😛

  2. Multumesc, sincer pt incurajari, Alexandra! Chiar nu au trecut pe langa mine vorbele tale, ma ajuta mult! Cred ca prietenele tale sunt norocoase sa te aiba in preajma lor 🙂

  3. mi-e mila de colegii tai de apartament pt urmatoarele 2 luni!!!da’ cine o sa fie dupa aia licentiata in litere?
    asa ca da-i batai,mobilizeaza-te si sa ai mult spor!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: