Încă o emisiune de KKnal D

În acest moment( miercuri, 5.03, ora 20.32) pe Kanal D e un concurs penibil. Nu ştiu cum se cheamă, din întâmplare am dat pe acest program. Văd că prezentatorul este Cove, o cunoştinţă mai veche a emisiunilor lacrimogene( Surprize, Surprize).

Scriam liniştită la calculator când o voce suavă de blondă îmi atrage atenţia. Întorc capul şi ce văd: chiar o blondă care plângea ( de ce , nu ştiu, nu am înţeles), trebuia să aleagă o cutie cu bani(din mai multe) nu prea ştiu că nu am prins firul emisiunii. Se gândeşte blonda câteva minute, mai stoarce o lacrimă, îşi mai freacă mâinile , prezentatorul: “Haideţi să o încurajăm pe Crina, să o aplaudăm!”Zic,hai merge, o aplaudă, poate are nevoie de încurajări; dar ” să ne dăm mâinile toţi concurenţii, să-i transmitem LUI Crina energia pozitivă!”. După ce şi-au dat mâinile toţi concurenţii şi au meditat câteva secunde alege şi Crina o cutie. Se pare că energia pozitivă i-a fost transmisă că blonda a ales bine. Dar înainte să primească cutia, posesoarea cutiei(alta decât Crina) vrea CA Crina să-i recite o poezie scrisă de ea. Recită Crina o poezie de blondă şi primeşte cutia.Yeeess! Super fericire, aplauze, îmbrăţişări…..Acum Crina trebuie să aleagă între cutie şi oferta domnului Zgârcitu. Dar cum domnu’ e zgârcit( cum îi zice şi numele) şi oferă mai puţin decât e în cutie, blonda alege cutia. Doamne! Mai am puţin şi mă dau cu capul de pereţi!

Mă întreb cine se uită la o aşa emisiune, unde prezentatorul îşi joacă rolul foarte prost iar glasul lui plângăcios nu face decât să mă enerveze, iar concurenţii parcă sunt toţi aduşi din faţa blocului, de la mâncat seminţe.

Emisiunea asta le întrece pe toate. Ce Surprize, Surprize, ce Iarta-mă sau Din Dragoste, asta emisiune de sinucis şi de făcut găuri în pereţi cu capul. Între timp am aflat că emisiunea se cheamă Accepţi sau nu. Şi dacă ai puţină minte şi nu te plictiseşti prea mult, îţi recomand din tot sufletul să nu te intoxici cu o aşa emisiune.

9 thoughts on “Încă o emisiune de KKnal D

 1. ai dreptate…mai bine va uitati la emisiunea NORA PENTRU MAMA,ca oricum va avea acelasi efect asupra voastra…veti putea sa faceti singuri,
  singurei gauri in pereti!!!!!!!

 2. hai sa-ti zic eu cine se uita: toate vizoristele cand nu au nimic de vizorizat, gospodinele cu bigudiuri in par care se uita pana fierb cele 175 de sarmale (oare de ce toata lumea numara sarmalele?), pustoaicele de liceu in timp ce-si fac floricelele alea pe unghii….
  na ca-s rea azi!

 3. ha ha ha , nu pot decat sa rad la afirmatia ta ,fiecare din noi se uita la cea ce doreste , iar daca tu te-ai uitat la emisiunea in care am fost eu, nu pot de cat sa-ti multumesc , ma bucur ca atentia ta a fost captata.
  sunt foarte curiosa de ce ai inpresia ca toti cocurenti sunt niste spargatori de seminte, nu cunosti realiteatea, daca tot vrei sa faci afirmati cauta informati , legat de ” poezia mea de blonda” – ma bucur ca am aflat o parere a unui om din rangul de jos

 4. sunt foarte curios sa vad cine a postat un astfel de articol pe acest site! daca cineva crede ca cei din concurs sunt niste simpli spargatori de seminte din fata blocului se inseala; sunt oameni cu diferite probleme, din diferite medii sociale, cu diverse pregatiri intelectuale, care au incercat sa castige niste bani participand la un concurs. daca esti reporter si stii sa dai din ciocul ala jegos, exact cum cineva a facut o afirmatie despre voi, iar voi reporterii l-ati pus la zid, afla ca a avut mare dreptate; sunteti toti niste rahati ingamfati si lipsiti de scrupule care in afara de mediul vostru stramt nu vedeti nimic altceva. sunteti niste ipocriti lipsiti de cea mai vaga notiune de bun simt si de un sarcasm iesit din comun, care au impresia ca universul incepe si se termina cu voi; imi pare rau sa o zic, dar un astfel de comentariu nici despre un meci de fotbal nu as putea sa-l fac. Va salut si va doresc in saptamana mare sa aveti liniste si pace sufleteasca, si sarbatori fericite!

 5. sunteti niste prosti de ce sunteti asa invidiosi,pentru ce se intampla acolo daca nu va intereseaza emisiune de cemai scrieti despre emisune……dfaca la emisiunese uita femei cu bigudiuri cei care a-tti comentat si in special cel care a facut acest site……crd ca sunteti niste oameni care nu aveti ce face acasa ..mai lasa-ti in pace numai fitiinvidiosi..
  aaa si asta cu semintele …vorba crinei oata ce te-ai uitat la emisiune iti place…..prostanacule
  P.S aaaa u asta cu site-ul daca vrei sa ajungi ziarist suna-ma iti pun o pila buna:))):))):)))vad ca esti bun

 6. sunteti niste prosti de ce sunteti asa invidiosi,pentru ce se intampla acolo daca nu va intereseaza emisiune de cemai scrieti despre emisune……dfaca la emisiunese uita femei cu bigudiuri cei care a-tti comentat si in special cel care a facut acest site……crd ca sunteti niste oameni care nu aveti ce face acasa ..mai lasa-ti in pace numai fitiinvidiosi..
  aaa si asta cu semintele …vorba crinei oata ce te-ai uitat la emisiune iti place….
  P.S aaaa u asta cu site-ul daca vrei sa ajungi ziarist suna-ma iti pun o pila buna:))):))):)))vad ca esti bun

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: