Eu-cea nehotărâtă….

Cel mai greu îmi este să scriu despre lucruri simple. Apreciez oamenii care se exprimă uşor şi lasă impresia că totul este normal şi vine de la sine fără prea mult efort intelectual. Din păcate eu nu sunt aşa. Pentru a scrie despre un lucru banal trebuie să-mi storc creierii, schimb şi interpretez cuvintele poate, poate găsesc formularea cea mai potrivită şi mai puţin ambilicată. Cred că acest defect mi se trage şi din obişnuinţa de a complica lucrurile, dar şi din nehotărârea mea. Om mai nehotărât ca mine n-am întâlnit vreodată. Şi când mă duc să cumpăr pâine stau zece minute până să mă hotărăsc de care să iau, să nu mai zic dacă trebuie să iau vreo decizie mai importantă….Deci cum să nu scriu greu când mie îmi este greu să fac lucruri mult mai uşoare?
Faptul că stau să mă gândesc mult înainte de a face un lucru, nu înseamnă că ceea ce fac este mai bun decât ceea ce face o persoană care îşi ascultă instinctul şi acţionează imediat, fără a-i păsa prea mult dacă ceea ce face este bine. Despre nehotărârea mea, sunt multe de spus şi am să le spun într-o zi când am să-mi găsesc cuvintele mai uşor.

7 thoughts on “Eu-cea nehotărâtă….

  1. HEY HEY HEY … stai un pic…dc sa iti storci creierii pentru o amatara de fraza lasati mintea sa curga lasa ideile sa vina de la sine …daca te straduiesti nu esti tu…zi pur si simplu ce ai in minte si lasa sa iasa…ce o fi o fi 😛 cuvintele pot fi mereu reparate ….dar nu faptele asa ca defa lacatul si fi tu insati

  2. da 😀 dar… well e bine sa vrei mai mult de la viata 😀 dar fa un pic si bun decat mult si prost ..eu asa am fost invatzat si asa imi place sa fac …adica decat sa fac un castel facut din lut mai bine o casutza din aur …> pace m/ + va astept pe la mine sa discutam 😛

  3. Übung macht den Meister spune neamtul. despre acest adevar unii s-au convins iar altii l-au pus in practica din prima clipa din bun simt omenesc.
    si pe mine m-a ajutat sa depasesc situatii dificile. asa ca spor la scris…cu inima larga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: